Mașina Timpului 13 | out_takes [bis]

Eveniment organizat de Bucuresti Realist şi Rezistența Urbană

Decadance

Miercuri, 26 mai 2021 la 19:30 – 21:30

Durată: 2 ore

Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook

Pentru că premiera din februarie a avut loc sub restricții mai dure, Mașina Timpului 13 revine! E un episod nou, dar în același timp nu așa de nou al seriei de prezentări atunci vs. acum despre București. De fapt un mix de outtakes, comparații foto care n-au mai apărut în episoadele anterioare, fie că deja aveam prea multe sau nu se mai potriveau cu conceptul, dar nu sunt cu nimic mai prejos ca cele pe care le-ai văzut. De la Cuza la perioada post-1989, de la rural la urban, de la mahala la cartier de lux, epocile și straturile capitalei se intersectează ca niciodată. Prezintă Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest). Vino să descoperi ce n-ai știut că ai pierdut sau să-ți administrezi un teaser corect pentru prezentările viitoare!


Se-ntâmplă miercuri, 26 mai, de la 19:30 la Decadance.

► PARTICIPARE. Se va face în limita locurilor disponibile în sală.

RĂSPUNDERE PERSONALĂ. Prin participarea la eveniment, îți asumi că recent nu ai avut și în prezent nu ai simptome asociate COVID-19.

MĂSURI SANITARE. Participanții își vor igieniza mâinile cu dezinfectantul pus la dispoziție. În incinta Decadance, este obligatorie purtarea măștii de protecție (să acopere atât nasul, cât și gura) la deplasarea prin restaurant și spre/dinspre toalete.

► SUPORT. Participarea se face în baza unui suport voluntar recomandat de 30 lei/persoană, la fața locului. Dacă vrei să sprijini altcumva cu oricât documentarea și promovarea pe bune a Bucureștiului de 13+ ani din perspectiva antropologiei urbane, evoluția orașului livrată ca storytelling ilustrat cu poze vintage și actuale plus informații interesante, tacâmul complet, accesează http://paypal.me/RezistentaUrbana.

Suportul voluntar ține în viață cultura independentă, nefinanțată din alte surse decât crowdfunding.

Un eveniment marca Rezistența Urbană
Cu sprijinul T H E N O W . trecutul la prezent
Partener Bucuresti Realist

instagram.com/thenow.ro
instagram.com/decadancebar