Cum fac Networking în mediul online – Atelier în 3 paşi

atelier online networking

Descoperă metode noi prin care să-ți extinzi cercul de cunoscuți și să stabilești relații noi, avantajoase pentru tine și proiectele tale. Poți face asta și în online, sigur că da.

Trainerul Alice Cornea te învață tips&tricks de comunicare interpersonală la noul său atelier Cum fac Networking în mediul online. Atelierul este organizat de Fundația Calea Victoriei și începe din 18 martie. Toate cele trei întâlniri au loc online, pe zoom.us, live, în seri de joi, de la 19.00.

La atelierul online de networking vei avea posibilitatea să înveţi principiile şi practicile stabilirii relaţiilor semnificative şi durabile și să xersezi practicile de succes folosite de lideri şi oameni cu influenţă.

Îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare individuală şi în cadrul grupurilor și îți însușești tactici şi strategii de conectare cu oamenii. De la o sesiunea la alta, te poţi implica practic în temele zilnice, astfel încât să exersezi şi între sesiuni, nu doar în timpul întâlnirilor.

https://youtu.be/PXplLC_VzVk

Temele întâlnirilor sunt următoarele:

1. Regulile şi principiile de bază ale Networkingului (stabilirii relaţiilor) care continuă să fie valabile şi în mediul online. Conştientizarea prejudecăţilor din care interacţionăm în mediul online versus cel offline. Observăm părerile şi convingerile care ne acaparează mintea atunci când interacţionăm prin mijloace online.

2. Reguli şi principii de stabilire a relaţiilor specifice doar mediului online. Cum să îţi faci mediul online prielnic pentru a stabili relaţii? Ce anume face ca mediul online să fie mai „deosebit” şi care sunt provocările pe care trebuie să le depăşim în aceste vremuri? Cum ne punem în valoare în context online şi cum reuşim să ne conectăm şi cu celelalte persoane implicate? Dezbatem şi punctăm „capcanele” pe care ni le întinde online-ul, dar învăţăm şi cum să nu cădem pradă lor. Exerciţiu pentru fiecare participant: teme concrete de reflecţie, conştientizare, schimbarea comportamentului.

3. Bune practici şi obiceiuri de instalat pentru relaţii armonioase şi de durată în mediul online. Cum transformăm provocările mediului online în avantaje pe termen lung. Obiceiuri sănătoase pe care să le implementăm când interacţionăm online. Paşi concreţi pentru implementarea acestor obiceiuri şi definirea rezultatelor la care să ne aşteptăm. Definirea unui plan de acţiune pentru a implementa în rutina zilnică obiceiuri de comunicare în online care vor aduce rezultate imediate şi pe termen lung.

Vei ieşi de la atelierul de networking online echipat cu un set de activităţi şi reguli, precum şi cu toţi paşii necesari ca să începi să relaţionezi eficient în mediul online.

Ca să participi, plătește online, direct de pe site, taxa de participare – 240 de lei. Cu o zi înainte de data începerii vei primi pe mail linkul unde poți urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.