Tipurile de bonusuri de la cazinouri online și de ce să optezi pentru acestea

Bonusurile sau ofertele promoționale puse la dispoziție de cazinourile online reprezintă reale beneficii pentru majoritatea jucătorilor, deoarece le permite acestora să joace fără risc (în unele cazuri) sau să se bucure de un buget mai mare pe care să îl folosească pentru a se distra mai mult și pentru a-și maximiza câștigurile de natură financiară. Ofertele promoționale oferite de majoritatea cazinourilor online sunt de la multe feluri și sunt, de asemenea, diferite de la un operator la altul. 

Descoperă care sunt tipurile de bonusuri și care sunt argumentele pentru care merită să beneficiezi de acestea! 

Bonusul de bun venit 

Dacă îți deschizi pentru prima dată un cont online pe o platformă de cazinou, nu ezita să îndeplinești toți pașii necesari pentru a beneficia de acest avantaj incontestabil. De obicei, bonusurile de bun venit sunt destul de avantajoase și sunt menite să dea un start mai avantajos oricărui jucător. Aceste oferte promoționale pot fi de mai multe tipuri, cu sau fără depunere, iar fiecare dintre acestea implică beneficii diferite, dar menite să aducă un avantaj incontestabil pentru jucătorii noi. În special, un bonus fără depunere 2020 îi va permite unui jucător novice să se bucure de jocurile preferate și să descopere lumea cazinoului online, fără niciun stres sau risc din punct de vedere financiar. Bonusurile de bun venit, indiferent de natura lor sunt foarte ușor de obținut, iar de cele mai multe ori, un jucător nu trebuie să depună niciun efort suplimentar. Acest tip de ofertă promoțională este primit în cont în mod automat în momentul în care un utilizator îndeplinește toți pașii necesari pentru validarea contului de jucător. Uneori, este necesar și de un cod bonus, ce va fi adăugat în formularul de înscriere. În orice caz, procesul este unul extrem de simplu și de rapid. 

Bonusul la depunere

În ceea ce privește bonusul la depunere, această ofertă promoțională permite jucătorilor să se bucure de mai multe șanse de câștig. Bonusurile cu depunere presupun acordarea unui sume similare cu cea depusă de o persoană la primul depozit de când și-a deschis un cont sau un procent destul de semnificativ din acea sumă. Aceste tipuri de beneficii pot fi diferite de la cazinou la cazinou (bonus de 300%, bonus de 200%, bonus de 150%, bonus de 50% la depozit) însă cel mai comun bonus este cel de 100%. Acest lucru înseamnă că, dacă o persoană alege să facă o primă depunere în contul de jucător în valoare de 100 RON, pe lângă această sumă, cu ajutorul ofertei promoționale de 100% va mai primi încă 100 RON, având la dispoziție un total de 200 RON pe care să îi folosească pentru jocurile și sloturile preferate. În cazul în care te afli în posesia unui astfel de avantaj, va trebui să acorzi atenție detaliilor, întrucât acest tip de bonus implică rularea sumei obținute sau a câștigurilor provenite din suma obținută inițial (în funcție de fiecare cazinou online în parte). Un alt aspect de care trebuie să ții cont este faptul că, în unele cazuri, rulajul trebuie să se facă doar la anumite jocuri și sloturi. Citește cu atenție termenii și condițiile oricărui bonus, astfel încât să te asiguri că îndeplinești toate criteriile necesare și ca la finalul rulajului, vei putea să beneficiezi de câștigul obținut. 

Rotirile gratuite

Un alt tip de bonus de care poți beneficia constă în posibilitatea de a primi rotiri gratuite. Acestea pot fi obținute, de regulă, în cadrul bonusurilor de bun venit (cu sau fără depunere) sau pot fi câștigate cu diferite ocazii (turnee pentru cele mai cunoscute jocuri, concursuri de weekend sau cu prilejul unul eveniment important, cu ocazii aniversare etc). Rotirile gratuite reprezintă un beneficiu destul de mare pentru majoritatea jucătorilor ce beneficiază de acestea, întrucât le permite să joace gratis la cazinou, fără niciun risc implicat, fără teama ca există posibilitatea să piardă banii investiți. Atunci când te bucuri de o ofertă promoțională ce constă în free spins, trebuie să ai în vedere dacă acestea necesită anumite condiții de rulaj, astfel încât să te asiguri că îndeplinești toate condițiile necesare pentru a te putea bucura de câștiguri reale și mai ales pentru a retrage aceste câștiguri fără niciun impediment. 

Bonusul de loialitate 

Din ce în ce mai multe cazinouri oferă bonusuri de loialitate pentru jucătorii care și-au demonstrat măiestria, care au avut cele mai bune strategii de joc și care au reușit să se bucure de-a lungul experienței lor atât de câștiguri materiale, cât și de reușite și performanțe pe forțele proprii. Ocazional, platformele de cazinou organizează anumite turnee, iar jucătorii care se califică printre primele x locuri (un număr prestabilit de locuri și, implicit, de câștigători) vor fi recompensați cu puncte de loialitate ce pot fi echivalentului unui bonus de rotiri gratuite sau a unei sume de bani primite în contul de jucător și care poate fi utilizată la sloturile și jocurile din portofoliul acelui cazino. Uneori, bonusurile pot îmbrăca și modalități de recompensare, precum excursii, gadgeturi, etc. 

Bonusurile aniversare 

Un alt tip de bonus este cel aniversar. Unele platforme online de casino aleg să își recompenseze utilizatorii cu diverse surprize, printre care se numără și ofertele promoționale aniversare. De ziua de naștere a unui jucător, acesta poate avea parte de un avantaj din partea operatorului de cazino, iar de cele mai multe ori, aceste beneficii constau în bonusuri de rotiri gratuite, pe care acesta să le poată utiliza, fără restricții la jocurile preferate. Uneori, unele cazinouri oferă și sume modice de bani, ce nu pot fi retrase din cont, ci trebuie utilizate în joc. 

Acestea sunt cele mai comune tipuri de bonusuri de care poți beneficia în calitate de utilizator de cazino ce are un cont activ, verificat pe un platformă licențiată. Nu uita că, indiferent de tipul de bonus obținut, este necesar să acorzi atenție condițiilor de rulaj implicate de acesta și să le respecți cu strictețe pentru a te bucura de câștigurile reale în bani pe care să le poți retrage din contul de jucător.