Pro-Intinerire. Program de slabire si intinerire cu puterea mintii si a alimentatiei

program-pro-intinerire-dieta-si-intinerire-aida-ivan-1024x682

V-ati intrebat cum ar fi sa aveti o putere nebanuita sa puteti intineri? Sau cum ar fi sa slabiti fara efort, cu puterea gandului? De fapt, aceasta putere o aveti. Puteti antrena creierul in favoarea voastra, pro-voi, pro- tinerete, pro-viata.  Aveti puterea de a va schimba viata schimband gandurile, ritualuri  si obiceiuri. Aveti putea de a deveni ce doriti. Iar noi, Anca Alungulesei si AIda Ivan,  prin acest program, suntem alaturi  sa va consiliem cum sa va bucurati de un corp sanatos, de un proces de infrumusetare dinspre interior prin – procedura Pro- Intinerire-  si sa va modificati silueta prin programul Psiho Dieta. 

 Cui ii este adresat acest program de intinerire si slabire?

Programul Pro- Intinerire combina doua elemente –  pro- intinerire si psiho dieta – si  este adresat oricarei persoane ce isi doreste sa se bucure de viata in toata complexitatea si frumusetea ei, sa traiasca liber si sanatos, in echilibru si pace interioara.

Este un mod de viata, un fel de a fi, de a exista, de cunoastere profunda a fiintei umane.

ANTI-AGING PROGRAM

 • CORPUL FIZIC: “nutritia anti-aging” si echilibrul corpului
 • Ce reprezinta nutritia anti-aging si care sunt beneficiile;
 • Care sunt alimentele anti-aging care ajuta organismul sa se regenereze, sa scada inflamatiile si sa creasca hormonul logevitatii;
 • 3 tehnici care ajuta la imbunatatirea stilului alimentar si adoptarea unor obiceiuri noi, sanatoase, care sa le inlocuiasca pe cele vechi;
 • Exercitii de respiratie si de relaxare musculara;
 • Exercitii de stretching;
 • Exercitii de fitness pentru fata, tehnici de masaj facial, aparate si instrumente anti- aging utile;
 • Cele mai bune ingrediente anti-aging si cateva idei despre uleiuri si creme ce pot fi preparate de oricine acasa. 
 • CORPUL MENTAL: “mintea conduce corpul”
 •  rolul mintii in farfuria cu mancare 
 • relatia care exista intre mintea (constienta dar mai ales subcontienta) si procesul de imbatranire
 • vom identifica o serie de convingeri limitative care accelereaza procesul de imbatranire si le vom inlocui cu convingeri benefice ce incetinesc procesul de imbatranire celulara si mentala
 • Exercitii de identificare a credintelor legate de corp ( si fata) 
 • Crearea unui nou sistem de credinte prin intelegerea proceselor cerebrale fundamentale ce stau la baza evolutiei vietii  
 • CORPUL EMOTIONAL: “stiinta emotiilor”
 • relatia cu mancarea
 • emotiile atasate farfuriei cu mancare
 • “stiinta emotiilor” 
 • cum ne influenteaza emotiile chimia organismului si, implicit, pot accelera procesul de imbatranire
 • exercitii de gestionare eficienta a emotiilor si intelegerea mesajelor acestora
 • CORPUL SPIRITUAL: “postul intermitent”
 • vorbim despre “postul intermitent” si beneficiile acestuia atat pentru corpul fizic cat si pentru spirit
 • postul intermitent, un instrument extrem de puternic atat in incetinirea procesului de imbatarinre cat si in cresterea vibratiei energetice
 • exercitii de meditatie ce au ca scop modificarea imaginii corporale, cresterea nivelului de energie, reducerea ridurilor etc. 

La finalul programului, participantii din program vor primi un plan alimentar pentru 2 saptamani si exercitii terapeutice ce vor conduce atat la imbunatatirea relatiei cu mancarea cat si la incetinirea procesului de imbatranire.

Cine suntem noi? 

Anca Alungulesei

Anca Alungulesei, terapeut nutritional, corporate wellbeing strategist si  autor al cartii “Sanatate la pahar”, carte ce a fost premiata international.

Cu o expertiza in domeniul alimentatiei sanatoase de peste 10 ani de zile este creatoarea Psiho Dietei, o metoda integrativa de slabit cu rezultate impresionante si ireversibile al carei instrument de lucru este mintea celui care isi doreste schimbarea. 

Psiho Dieta este metoda care iti poate reda puterea interioara de a-ti transforma corpul cu ajutorul mintii. In conceptia colectiva exista convingerea ca doar alimentatia si, eventual, sportul intens sau combinatia dintre cele doua ne pot conduce catre obtinerea siluetei dorite insa, din punctul meu de vedere, aceasta perspectiva asupra procesului de slabire este incompleta. Slabirea este un proces care trebuie pregatit mai intai in minte, pentru ca mintea (subconstienta) este cea care ne conduce corpul si nu viceversa. In momentul in care incepi sa iti antrenezi mintea in acest proces si ii oferi instructiuni precise si clare, rezultatele in procesul de slabire se vor vedea pe corpul fizic. Asadar, pentru a avea rezultate sustenabile care sa tina o viata este nevoie ca persoana care isi doreste sa slabeasca, sa inceapa mai intai cu mintea si abia apoi cu corpul.”

Aida Ivan 

Aida Ivan, psihoterapeut, neuroterapeut, instructor de mindfulness, fitness si yoga. Preocupata mereu de a gasi noi metode pentru a-i ajuta pe oameni, Aida a creat un program therapeutic anti-aging  ce are la baza modificarea credintelor si principiilor de viata, invatarea unor tehnici de respiratie constienta, de meditatie si de relaxare si de echilibrare atat a intregului corp cat si a mintii. 

Echilibrul este cheia intregului program. La baza longevitatii se afla echilibrul. Exista multe momente in viata cand unul sau altul dintre straturile de existenta ale omului devine prioritar- uneori suntem poate mai focusati pe aspectul fizic, alteori poate pe cel spiritual, si asta este in regula…pentru un timp. Dupa o perioada insa, este necesar sa aplicam strategiile de reechilibrare, deoarece doar atunci intregul organism se afla in limitele existentei ideale.

Cand are  loc ?

Programul se va desfasura live timp de 2 zile, intensiv.

19- 20 Dec. 2020, orele 10.00-  14.00 

Unde?

Calea Victoriei 128 A, etaj 5, apart. 30, interfon 30 C

Pret? 

800 ron/pers.

Daca vii cu o prietena, primesti 20 % reducere. 

Confirmarea participarii are loc dupa plata taxei. 

De ce sa participi?

Gandeste-te cat ai investit in produse de infrumusetare sau pe  diete minune. Noi nu iti promitem pastila minune, nici de intinerire, nici de slabire. Stim ca este la tine si te ajutam sa o folosesti. Noi suntem, cum se spune, cele care te invatam sa pescuiesti, nu iti dam doar pestele. Este o investitie pe viata.  O viata spre echilibru care te va ajuta sa te pastrezi sanatos, suplu, tanar. E ce iti doresti, nu-i asa?

Inscrie-te aici https://www.aidaivan.ro/pro-intinerire-program-de-slabire-si-intinerire/