Cumpara un raft metalic pentru a organiza lucrurile mai usor!

  raft metalic sursa foto pexels.com

  Organizarea este totul, fie ca o facem in interiorul unei firme care lucreaza cu documente si acte, in interiorul unui depozit sau la noi acasa. Atunci cand ai totul organizat in mod corespunzator pe rafturi vei sti de unde sa iei un lucru atunci cand ai nevoie.
  Storeexpert.ro este specialistul tau in rafturi metalice de calitate. Acest magazin este alegerea multor profesionisti care doresc sa tina evidenta materialelor sau a coletelor in rafturi metalice bine sudate cu un aspect placut. Un raft metalic se dovedeste a fi o investitie valoroasa pentru o fabrica sau un depozit, deoarece acesta, spre deosebire de raftul din lemn poate sa dureze mai mult, este mai rezistent si nu necesita ingrijire speciala. Toata lumea stie ca lemnul trebuie dat cu lac la o anumita perioada, iar in conditii de umezeala poate dezvolta mucegai sau insecte. De asemenea, lemnul expus intr-o fabrica, unde temperaturile sunt ridicate, acesta poate chiar sa ia foc rezultand intr-un adevarat dezastru, pe cand raftul metalic va rezista chiar si in cele mai extreme conditii!
  Rafturile industriale din metal sunt printre dintre cele mai puternice, eficiente ca si spatiu spatiu si robuste. Sunt acele rafuri perfecte pentru orice depozit. Rafturile metalice pot fi independente, proiectate intr-un sistem rack sau incorporate intr-un sistem de afisare. Exista multe avantaje evidente si poate unele nu atat de evidente. Exista, de asemenea, cateva puncte de care trebuie sa stii – oxidare, coroziune, daune – dar acestea sunt probleme solutionabile si nu ar trebui sa umbreasca utilizarea rafturilor metalice.
  Rafturile metalice industriale sunt:
  Versatile: rafturile metalice sunt disponibile intr-o serie de modele versatile care sa acomodeze nevoile fiecarui client. Poti achizitiona rafturi de calitate industriala la Storeexpert.ro si le poti avea in depozitul tau a doua zi. Sau poti lucra cu un proiectant de depozit si poti obtine rafturi metalice personalizate. Poate dura ceva mai mult, dar vei avea inaltimile si lungimile care se incadreaza cel mai bine in spatiul tau.
  Economisesti spatiu: rafturile metalice iti ofera mai mult spatiu in orice zona data. Poti depozita in sus sau lateral si ai rafturi la diferite niveluri. Ai grija sa respecti instructiunile de greutate si nu suprasolicita rafturile.
  Usor de asamblat: rafturile metalice vin adesea in bucati si necesita asamblare. Daca distribuitorul tau de produse din depozit nu asambleaza rafturile, nu iti face griji – instructiunile sunt simple si necesita doar nituri pentru a le imbina.
  Durabile: rafturile industriale din metal pot rezista la temperaturi extreme, precum si la uzura stivuitoarelor si a dispozitivelor de preluare a comenzilor, cu conditia sa fie finisate corespunzator pentru a evita coroziunea sau oxidarea. Metalul industrial este mai puternic decat cel obisnuit, dar are totusi nevoie de protectia potrivita. Rafturile vor rezista mai bine manevrelor unui operator de masini neglijent, deoarece acestea au finisaj galvanizat sau vopsit. Ambele finisaje au avantajele si dezavantajele lor in evitarea coroziunii, dar rafturile din metal vopsit par a fi mai placute din punct de vedere estetic. Procesul de galvanizare poate sa nu distribuie invelisul in mod uniform si pot exista pete aspre. Metalele zincate rezista la coroziune deoarece sunt acoperite cu zinc. Atunci cand rafturile metalice sunt vopsite, vopseaua se aplica uniform si pe intregul raft, datorita unui proces de scufundare, care are ca rezultat un finisaj neted. Fiecare finisaj ataca coroziunea si oxidarea in mod diferit, asa ca intreaba distribuitorul care este cel mai bun finisaj pentru mediul tau din depozit.
  Deschis: rafturile metalice ofera un forum deschis pentru vizualizarea usoara a produselor, facand produsele mai accesibile. Rafturile metalice iti permit sa aranjezi cutiile, astfel incat acestea sa fie usor accesibile pentru cei care selecteaza comenzi. Inventarul este mai rapid, deoarece totul poate fi vazut, iar marfurile deteriorate sunt usor de identificat – poti vedea orice cutii cu probleme sau elemente ce trebuie inlocuite. Toate acestea echivaleaza cu locuri de munca mai eficiente si personal eficientizat.
  Avantajoase financiar: rafturile metalice sunt printre cele mai putin costisitoare solutii de depozitare.
  Storeexpert.ro este magazinul profesionist care ofera cele mai bune solutii in materie de rafturi, utilaje si confectii metalice.
  Rafturile metalice pentru depozitare cu mai multe niveluri sunt deseori alegerea perfecta pentru un depozit care sorteaza colete. Aceste sisteme de depozitare cu mai multe niveluri sunt bazate pe structuri de rafturi cu paleti sau cu incarcare medie. De regula, acestea sunt realizate acoperit la partea superioara, cu elemente de siguranta, piese auxiliare. Astfel de rafturi servesc pentru plasarea marfurilor in camerele cu tavane inalte.
  Rafturile metalice pentru depozitarea obiectelor cu greutate de 500 kg. Rafturile din aceasta serie se transforma cu usurinta in rafturi multisectiune pentru instalare intr-un depozit. Sectiunea de baza consta din rafturi cu profil special si niveluri. Proprietatile de incarcare cresc odata cu adaugarea sectiunilor si depinde de configuratia si inaltimea raftului.
  De asemenea, intalnim si produse cu rafturi perforate – 100 kg. Rack-ul cu rafturi perforate este ideal pentru depozitare practica. Designul pliabil este format din rafturi, rulmenti de tractiune, rigidizari. Suportul poate fi amplasat pe o linie de orice lungime, cu orice numar de sectiuni (mentinand in acelasi timp caracteristicile de incarcare). Se livreaza sub forma asamblata cu elemente de fixare. Elementele sunt vopsite cu vopsea gri pudra pentru rezistenta la coroziune.
  Orice am alege, rafturile din metal sunt versiunea economica, rezistenta si versatila a rafturilor traditionale. Aceste rafturi metalice sunt folosite in toata lumea datorita rezistentei si proprietatilor care impiedica procesul de oxidare. Orice depozit sau magazin alimentar are nevoie de rafturi metalice !