Despre performance coaching

performance coaching

Cuvântul ”coaching” apare tot mai des în discursul nostru în zilele acestea. Aceasta pentru ca mulți dintre noi avem nevoie de ghidaj profesional și personal, avem nevoie de o noua directie.  Până la urmă care este esența performance coaching-ului? 

Coaching-ul reprezintă înainte de toate comunicare profundă. Înseamnă ascultare activă. Înseamna ghidaj. Înseamnă că îți suntem alături cu întrebări și instrumente potrivite pentru ca tu să găsești calea către performanță.

Indiferent că ești manager, antreprenor, angajat, artist sau sportiv, programul  performance coaching  te ajută să îți atingi obiectivele și devii progresiv mai bun în ce faci.

Ce nu este performance coaching?

Performance coaching nu înseamnă că noi îți dăm soluții. Noi te ajutăm să-ți atingi cele mai bune performanțe care sunt în tine. Noi te ajutăm, dacă vrei, să descoperi comoara care a fost ascunsă în interior și pe care tu o căutai afară. 

Noi nu îți dăm soluții, noi te ajutăm să le găsești în tine, te ghidăm să îți accesezi cel mai performant computer, creierul, astfel încât să îți îndeplinești orice vis, orice obiectiv. 

De ce performance coaching?

Pentru că e șansa ta să te bucuri de propriile resurse. 

Pentru că, spre deosebire de terapie, coachingul are obiective cuantificabile, pe termen scurt. 

Pentru că te ajută să te orientezi către viitor, iar obiectivele îți aparțin. 

Avantajele performance coaching

performance coaching

În primul rând îți poți atinge obiectivele. Creierul poate antrenat și ghidat către cele mai tari performanțe, iar noi suntem aici să vă asistăm în călătoria voastră spre succes. 

Avantajul secundar este că mare parte a programului poate fi susținută online, prin skype sau whatsapp ceea ce vă conferă flexibilitate.. Singurele sesiuni care implică prezența voastră la cabinet sunt cele de neurofeedback, unde este necesară conectarea EGG. 

Ce instrumente folosim pentru performance coaching

Performance coaching este un program holistic, care include instrumente pe care le folosim în psihoterapie. 

Folosim tehnici specifice coachingului de adresare a întrebărilor, rafinate în timp de experiența ca psihoterapeut. 

Folosim vizualizarea creativă, noi fiind hipnoterapeuți cu specializare în hipnoză clinică. 

Folosim programul de neurofeedback special creat pentru creșterea performanțelor.

Cât durează?

Programele sunt individuale și depind de obiective și evaluarea inițială.  Scrie-mi la contact @aidaivan.ro