„Referințele la Dali mă excită” de Jose Rivera

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 08 și 31 martie la cea mai nouă producție, un spectacol cu un mesaj puternic și subtil – „Referințele la Dali mă excită” de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu. Vă așteptăm la sediul din strada Făinari, nr 17D!

Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicia lor când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate. Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații.

„Referințele la Dalí mă excită” e un spectacol despre singurătate în doi, speranțe neîmplinite și despre cum evadarea în vis poate fi un drum fără cale de întoarcere.

Distribuție:

Gabriela – Bianca Cuculici

Benito – Denis Hanganu

Luna – Alecsandru Dunaev

Martin – Robert Onofrei

Pisica – Carla Mihai

Coiotul – Alexandru Cătănoiu

Regie: Răzvan Enciu

Ilustrație muzicală: Răzvan Enciu

Decor: Andrei Șova

Costume: Iolanda Mutu Jr.

Traducere: Cristina Juncu & Răzvan Enciu

Durata: 1h 30`

 Rezervările: 0733060033 sau pe pagina de Facebook.

Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://bit.ly/2v3wJxT  sau la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.