Teatrul Ion Creangă revine în sala de spectacole cu o propunere revigorantă ca o bulgăreală strașnică.

Teatru și povești pentru ultimul weekend din vacanța de iarnă – 11-12 ianuarie 2020, Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr. 53)

În așteptarea primei ninsori de poveste din această iarnă sfioasă, a primilor oameni de zăpadă și a primelor plimbări cu săniuțe magice, care ne poartă iute ca vântul și departe ca gândul, Teatrul Ion Creangă revine în sala de spectacole cu o propunere revigorantă ca o bulgăreală strașnică.

Ce puteți viziona în ultimul weekend al vacanței de iarnă și unde? Două producții efervescente revin în programul Teatrului Ion Creangă, la Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr 53), pentru prima dată în această stagiune. Sâmbătă, 11 ianuarie, micuții spectatori cu vârsta peste 4 ani sunt invitați să călătorească tocmai în Muzicalia, îndepărtata țară a clovnilor muzicali, alături de spectacolul Clowns. Un melanj de teatru, circ contemporan și muzică, spectacolul este pus în scenă de Ștefan Ruxanda, cu participarea unei echipe de artiști multitalentați, care pot schimba cea mai ursuză privire într-un zâmbet larg, veselia lor răsunând dincolo de sala de spectacole.

Un spectacol-concert atipic, Clowns dă tonul unui weekend dedicat comediei muzicale, pentru că aventurile continuă duminică, 12 ianuarie, cu spectacolul Pantalone în Lună: o lecție spațială de commedia dell arte, cu muzică live, personaje neserios de haioase și farse delicioase.

Pus în scenă după o idee de Cyrano de Bergerac, spectacolul spune povestea lui Senior Pantalone, un bătrân zgârcit și înfumurat, care este păcălit de Arlechino, servitorul său vesel și întotdeauna flămând. Amăgit de promisiunea că pe Lună tot ceea ce nu-i place se întâmplă întocmai pe dos, Senior Pantalone pornește într-o nemaipomenită călătorie imaginară – ajungând într-o lume care, deși seamănă izbitor cu Veneția, este întoarsă cu susul în jos: bătrânii întineresc, iar foamea cea mai aprigă poate fi potolită doar cu un miros delicios.

Biletele sunt disponibile online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, sau la punctul mobil de ticketing al Teatrului Ion Creangă, deschis la Sala Rapsodia începând cu ora 10:00 în ziua spectacolului (tel. 0767.934.374). Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro sau pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.