Geta Ungurean va ține cursul de Wedding Planning atât în Cluj, cât și în București, începând cu noul sezon DallesGO

Geta Ungurean este unul dintre cei mai iubiți și profesioniști wedding planneri din Romania, cu o experiență de peste 8 ani în organizarea evenimentelor. Iubește această meserie și, dacă aceasta n-ar fi existat, probabil ar fi inventat-o chiar ea. A organizat sute de nunți și evenimente din care a învățat ce înseamnă un eveniment desăvârșit, care sunt greșelile pe care este indicat să le eviți și cum să faci față situațiilor neprevăzute.
Este fondator al platformei www.zenday.ro, site-ul care ofera mirilor gratuit toate instrumentele dezvoltate de către ea pentru ca aceștia să își organizeze singuri nunta. S-a alăturat echipei DallesGO pentru a împărtăși din experiența acumulată și pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor pe care le-ați putea avea la început de drum în meseria de wedding planner.

În interviul de astăzi, Geta ne oferă mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă la cursul de Wedding Planning.

„Mulțumirea pe care o am, având în vedere că primesc constant mesaje și am văzut oamenii cât sunt de implicați și chiar profesează…, este extrem de mare pentru mine!”

Cum a fost acest sezon?

Atât de energizant, încât, indiferent cât de mult aveam de lucru, de-abia așteptam ziua de miercuri și nu eram singura. Primesc mesaje și acum de la cursanți care au ajuns să aibă câte 5 nunți deja contractate, am primit acum câteva zile un mesaj: „Este prima mea nuntă pe care am făcut-o și am urmat toți pașii pe care mi i-ai explicat!”.

Mulțumirea pe care o am, având în vedere că primesc constant mesaje și am văzut oamenii cât sunt de implicați și chiar profesează…, este extrem de mare pentru mine!

Cine ar trebui să vină la acest curs?

Cine iubește frumosul, cine crede că poate să facă oamenii fericiți și să fie implicat în ziua evenimentului – în viața de cuplu, se spune că este evenimentul cel mai important –  și cine își dorește să facă parte dintr-o asemenea experiență (evident, cu toată  munca de dinainte) este bine-venit.

Ce învață la curs?

Îi învăț absolut tot ce știu eu! Evident, mi-ar trebui vreo 3 ani, nu 3 luni, doar că atât de bine comprimăm informația și luăm contact cu toți furnizorii din domeniu care ar putea să ne aducă plus valoare, pentru a vedea cum se întâmplă un eveniment cu adevărat profesionist organizat, încât informația este comprimată, dar este informație aplicată. Nu este simplă teorie. În absolut tot ceea ce facem și în fiecare curs sunt informații aplicate. Ne întâlnim cu furnizori de restaurante, deserturi, tot ce ține de partea de băuturi și, efectiv, cum se întâmplă: de la calcul, până la tip de băuturi/meniuri putem să avem la eveniment, toată logistica nunții, decorațiunile florale, ținutele și accesoriile, partea de fotografie și videografie, povestim despre emoția care stă în spatele acestui eveniment și multe-multe altele. Trebuie să veniți la curs, ca să aflați!

De ce e important pentru tine acest curs?

Mi-am dat seama cât de mult înseamnă pentru mine să împărtășesc ceea ce știu și, structurând informația (ca să fie atât aplicată, cât și comprimată), mi-am dat seama cât de mult mă ajută și pe mine să transmit tot ceea ce știu și toate greșelile pe care le-am făcut de-a lungul timpului, ca să nu le repete și alte persoane. Plus că iubesc atât de tare meseria asta care n-a existat în România, până când nu am inventat-o câțiva dintre noi, încât mi-e drag să împărtășesc și îmi doresc ca oamenii să învețe să facă lucrurile corect și să învețe din greșelile pe care le-am făcut eu – foarte multe, de-a lungul timpului – să nu le mai repete și ei.

Care este cea mai frumoasă parte a meseriei?

Faptul că ești în contact cu oameni cu diferite personalități și nu cred că doar noi îi ajutăm pe acei oameni să își organizeze nunta, cred că învățăm, sau cel puțin eu învăț de la miri, mă conectez la energia lor, la iubirea lor și trăiesc în fiecare zi, așa, câte o nouă poveste de dragoste.

Ce surprize pregătești pentru noul sezon?

Cred că după un an de zile, ca orice bebeluș care începe să meargă, după un an de zile de Cluj, de la solicitările pe care le-am primit din București, îmi doresc foarte, foarte mult să vă cunosc, atât la Cluj, cât și la București. Am povestit cu foarte mulți dintre voi și la telefon, și pe mailuri și îmi doresc enorm de mult, așa că în fiecare săptămână ne vedem atât la Cluj, cât și la București.

„Am învățat foarte, foarte multe de la Geta. Inițial mă gândeam că știu destul de multe despre wedding planning, dar mi-am dat seama că poate 20% știam și, în rest, am învățat acum de la ea. Mi-a plăcut foarte mult și firma (DallesGO) este foarte serioasă și Geta este o persoană profesionistă, superbă… a fost foarte bine!”

 Impresii cursanți

Cum a fost cursul?

„Foarte frumos! Am învățat foarte, foarte multe de la Geta. Inițial mă gândeam că știu destul de multe despre wedding planning, dar mi-am dat seama că poate 20% știam și, în rest, am învățat acum de la ea. Mi-a plăcut foarte mult și firma (DallesGO) este foarte serioasă și Geta este o persoană profesionistă, superbă… a fost foarte bine!”

„Cursul a fost foarte interesant, foarte aplicat (și asta m-a mirat foarte tare, nu mă așteptam). Mă așteptam să fie mai mult teoretic, dar a fost cu trimitere directă la furnizori, la creatori de modă, de rochii de mireasă, în bucătărie, în florărie, a fost fantastic pentru mine! Nu mă așteptam!”

Ce ți-a plăcut cel mai mult la acest curs?

„Mi-a plăcut partea practică, să zic, sau nu știu dacă practică, când am mers la diferiți furnizori florali, am mai fost la degustări, iarăși, cu candy bar, deci a fost foarte fain! Și.. precum și experiența Getei, care este foarte vastă și chiar ne-au prins bine anumite exemple, anumite cazuri care se întâmplă, așa, în moment nepotrivit la nuntă.”

„Momentul în care ni s-au adus furnizori de pe diverse segmente. Adică una e să îți zică Geta anumite chestii și alta e să discuți direct cu furnizorul respectiv. Adică… nu că Geta nu…, doar că e altceva. Am cunoscut atâtea persoane cu care am și lucrat după aceea! Am avut ocazia să lucrez mai târziu și mi-a prins bine, deci asta mi-a plăcut cel mai mult.”

Cum e Geta?

„Geta?! Geta cred că e opusul a ceea ce credeam toți la început despre ea. Adică e un om extraordinar de deschis, de răbdător, de frumos!”

„E o persoană foarte faină! Mi-a plăcut că a fost foarte deschisă, chiar ți-a răspuns la toate întrebările pe care le puneai, nu știu… Și… a dat așa, cum ne-a și povestit, de fapt, că ea nu a avut de la cine să învețe, că, de fapt, a știut prin ce a trecut ea și a vrut să ne ajute și chiar am simțit lucrul acesta. După cursul vostru, eu am avut, între timp un eveniment și dat fiind faptul că am avut cursul cu Geta, chiar mi-a prins bine tot ceea ce mi-a zis și tot ce am făcut aici! Și Geta, da, e o persoană minunată!”

„Geta e un om deosebit, în primul rând, un profesionist desăvârșit, are, cum să spun…, tactul acesta de a lucra cu oamenii, are un simț estetic deosebit, e foarte exigentă, așa, și în organizare (deci în munca ei) și cu noi, fapt care, la momentul cursului, un pic mi-a produs un disconfort. Mă așteptam să fie așa, lejer… nu a fost deloc! A fost foarte exigentă, dar acum îi mulțumesc!”

Noul sezon pentru cursul de Wedding Planning cu Geta Ungurean începe în noiembrie la DallesGO: Str. Ion Oteteleșanu, nr. 2, et. II (zona Cișmigiu – Teatrul Mic).
Găsești pe site-ul www.dallesgo.ro detalii despre cost și locul desfășurării, iar înscrierea o poți face pe mail, la info@dallesgo.ro