Unde a dispărut iepurașul Biribum?! | OCC Magic Show

De câteva zile, mai precis de vineri, 24 mai încoace, în curtea Operei Comice pentru Copii se petrec întâmplări miraculoase. Cele mai multe evenimente misterioase au avut loc vineri, 31 mai când, de la ora 19.00 s-au produs mai multe apariții și dispariții. Astfel, pe scena Grand Arena a Festivalului Opera Copiilor, situată în curtea teatrului de pe Calea Giulești nr. 16, pirații din musicalul „Peter Pan” au răpit-o pe Alice și au dus-o probabil în Țara Minunilor în pași de dans pentru că ea este personajul principal din baletul care-i poartă numele, „Alice în Țara Minunilor”. Sute de copii prezenți la OCC Magic Show, primul spectacol de magie al Operei Comice pentru Copii, au văzut-o pe Cenușăreasa, care a apărut să-i salute, dar apoi, în chip inexplicabil, a dispărut, la fel ca iepurașul Biribum, care în continuare este de negăsit. Ajutoarele magicianului Bogdan Muntean, gazda serii, au fost pe tot parcursul spectacolului copiii din public, care l-au îndemnat să facă numere de prestidigitație foarte complicate. Niciun spectator însă nu a reușit să descopere secretele magicianului, mai ales în ultimul număr al show-ului când, ca prin vis, dintr-o ladă au apărut patru balerine! Copiii, părinții, bunicii, cu toții s-au distrat de minune la OCC Magic Show cu Bogdan Muntean, care a debutat la Opera Comică pentru Copii în anul 2017 în spectacolul „Directorul de teatru” de Wolfgang Amadeus Mozart.

Totuși, după spectacolul OCC Magic Show de vineri, destinația iepurașului Biribum a rămas un mister, pentru că Festivalul Opera Comică pentru Copii înseamnă o lume de poveste în care chiar și cel mai descurcăreț urecheat se poate rătăci. Să se fi ascuns el oare în piscina uriașă cu bile de sub atelierele dintre nori? La Aventura Park, la Grădina cu fluturi, la cea a jocurilor, la Căsuța din copac? Sau poate că Biribum se plimbă cu bărcuța în jurul Insulei Lilliput? E închis la Escape Room sau e prins în bătălia cu apă de pe acoperișul Operei Comice pentru Copii?

A cincea ediție a Festivalului Opera Copiilor, desfășurată în curtea Operei Comice pentru Copii promite zeci de atracții pentru cei mici, pentru întreaga familie. Astfel, pe lângă un adevărat parc de distracții cu expoziții, ateliere de creație și spații de joacă, festivalul oferă gale de excepție, la fel cum a fost OCC Magic Show: Gala Bucharest Dance Competition (9 iunie), Concertul „Muzica desenelor animate” (15 iunie) și un concert cu melodii de pe albumul pentru copii „Șotron” al îndrăgitului cântăreț Nicu Alifantis.

Iulia Toea Mureșan