Comedii ce au făcut înconjurul lumii stârnesc râsetele cu lacrimi şi la Teatrul Elisabeta.

Teatrul Elisabeta este cunoscut pentru comediile sale savuroase, spectacole ce se bucură de un succes fulminant. În această săptămână, iubitorii de divertisment de calitate pot participa la două comedii cu succes internaţional şi la un musical pentru copii şi întreaga familie.

“Încă nu, dar o să fie…” se desfăşoară joi, 23 noiembrie, ora 20:00. Din distribuţie fac parte Bogdan Stanoevici, Adi Neacşu, Alexandra Velniciuc, Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ştefan Velniciuc, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Daniel Nuţă, Teodora Daiana Păcurar.

Sinopsis:

De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului şi pe partenerul său de afaceri, Arnold.

Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soţului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacţie buclucaşă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi bărbaţi? Cum se intensifică acţiunea când soţia lui Gilbert îşi face subit apariţia în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soţului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold deşi acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot?

Hai să afli la faţa locului care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă şi a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită!

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/i2PUiy I 0727.703.703.

Pentru bilete online: https://goo.gl/pFDjWu.

„Lască ştim noi!”, un regal de râsete şi voie bună, se desfăşoară sâmbătă, 25 noiembre, ora 18:00. Din distribuţie fac parte: Bebe Cotimanis, Carmen Tănase, Ştefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Daiana Păcurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianuş şi Daniel Nuţă.

Sinopsis:

Un lanţ nesfârşit de confuzii şi încurcături super haioase!

Nimic  nu este ceea ce pare a fi: Pastorul Featherstone nu este cleric, avocatul Tunnicliffe pretinde că este veterinar, menajerele nu sunt ceea ce par a fi….Şi toate astea doar pentru că poliţistul Henry şi sora lui, Sarah, doresc să petreacă o vacanţă liniştită în casa fratelui lor geamăn decedat, părintele Bernard…Şi urmează să descoperim că Nora Winthrop, noul administrator, a transformat ferma într-o proprietate înfloritoare cu reputaţie dubioasă. Iar când pe scenă apare şi Bernard în carne şi oase, haosul este perfect: este chiar el pe scena, este fantoma lui ori s-au bucurat de prea mult whisky şi sherry?

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/VMtcES I 0727.703.703

Pentru bilete online: https://goo.gl/ETDQQH

 

Petrecere cu peripeţii” este teatru muzical pentru copii şi întreaga familie ce se va desfăşura duminica, 26 noiembrie, ora 11:00.

Sinopsis:

Pia, Vio şi Kito te aşteaptă la spectacolul muzical educativ “Petrecere cu peripeţii”! Spectatorii mici şi mari sunt invitaţi la o petrecere plină de joacă, muzică şi dans,  un loc unde cu toţii ne vom distra pe cinste. “Petrecere cu peripeţii” este povestea a trei prieteni personificaţi prin instrumente muzicale Pia-pianul, Vio – vioara şi Kito – chitara care împreună cu mascotele jucăuşe Pinguinul Pam-Pam şi Ursul Panda Bum-Bum, se distrează la ziua de naştere a lui Kito. Petrecerea plănuită de cele două prietene ale lui Kito: Pia şi Vio se anunţă a fi una inedită! O petrecere la înălţime, într-un balon cu aer cald!

Kito se bucură foarte tare de surpriza oferită de fete şi se hotărăsc să călătorească la Ivan, prietenul lui din Rusia. Spectactorii vor participa împreună cu actorii la cele mai interesante party-uri de pe glob, însoţiţi de muzică şi dansuri specifice din India, China şi continentul African. Prin ce peripeţii trec cei trei prieteni alături de Ivan, veţi afla la spectacol! Mesajul spectacolului este unul de reală bucurie şi veselie, cea mai mare distracţie este să îţi găseşti prieteni în orice colţ al lumii. Vom învăţa ca barierele de limbă, naţionalitate, înfăţişare, statut social nu există, iar la orice petrecere copiii se joacă şi se simt bine împreună.

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/TH55gg

Pentru bilete online, https://goo.gl/ta8qbV