Comedii ce au făcut înconjurul lumii stârnesc râsetele cu lacrimi şi la Teatrul Elisabeta.

Teatrul Elisabeta este cunoscut pentru comediile sale savuroase, spectacole ce se bucură de un succes fulminant. În această săptămână, iubitorii de divertisment de calitate pot participa la două comedii cu succes internaţional şi la un musical pentru copii şi întreaga familie.

„Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” se va desfăşura miercuri, 4 octombrie, ora 19:00. Această comedie este o adaptare după piesa “Don’t dress for dinner” a dramaturgului francez Marc Camoletti fiind aplaudată, de-a lungul timpului, în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări precum SUA, Canada, Rusia, Franţa, Germania, Australia, Africa de Sud etc.

Sinopsis „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”:

Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniştii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia lui, se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea la rândul ei trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situaţie şi quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbuşon. Evident că în acest ritm ameţitor, se alege praful de planul iniţial al lui Robert. Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă, va trebui să aflăm cu toţii la faţa locului.

Distribuţia spectacolului este formată din Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Marcelo Cobzariu.

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/P9aGub I 0727.703.703

Pentru bilete disponibile aici,  https://goo.gl/eRqBmG.  

„Boeing Boieng” este comedia ce deţine un record Guinnes Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial fiind pusă în scenă de cele mai mari teatre de pe mapamond. În România, comedia a intrat în cea de-a cincea stagiune înregistrând un număr de peste 45.000 de spectatori. Comedia bulevardieră, „Boeing Boieng”, va avea două reprezentaţii succesive: joi, 5 octombrie, ora 19:00 şi vineri, 6 octombrie, ora 19:00.

Sinopsis „Boeing Boeing”:

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese.

Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

Din distribuţia spectacolului de joi, 5 octombrie, fac parte: Bogdan Stanoevici, Marius Gîlea, Maria Buză, Monica Davidescu/Dana Marineci, Alexandra Velniciuc, Tania Popa.

Din distribuţia spectacolului de vineri, 6 octombrie, fac parte: Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Monica Davidescu/Dana Marineci, Alexandra Velniciuc, Tania Popa.

Pentru informaţii suplimentare: www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703

Bilete disponibile aici, https://goo.gl/ZH76d1 I https://goo.gl/NdXvBA.

Pe lângă comediile savuroase, Teatrul Elisabeta prezintă şi un musical pentru copii şi întreaga familie: „Păhărelul cu nectar”.

Prima producţie dedicată întregii familii, corespunde unui nivel ridicat de performanţă artistică atât din punct de vedere al interpretării cât şi din punct de vedere al muzicii live, fiind inspirată de producţii similare de pe West-End sau Broadway. Decorul fantezist şi inedit, muzica special concepută pentru acest spectacol, costumele desprinse din basme, jocul actoricesc desăvârşit fac din “Păhărelul cu nectar” una dintre cele mai elaborate producţii musical din România dedicate prichindeilor de toate vârstele.

Sinopsis „Păhărelul cu nectar”:

“Păhărelul cu nectar” este prima piesă de teatru scrisă de Valeriu Anania, unul dintre cei mai străluciţi exponenţi ai teatrului poetic românesc. Această fantezie muzicală pentru copii şi părinţi are un pronunţat caracter educativ şi moral, aducând în prim-plan virtuţi ca: hărnicia, corectitudinea, frumuseţea sufletească, generozitatea, delicateţea, eleganţa. Personajele ca din desene animate prind viaţă prin intermediul unor actori savuroşi precum Doina Antohi, Cristiana Ionita, Ada Dobrea, Vlad Gălăţianu, Bogdan Durlicioiu, Ştefan Ruxanda şi Cătălina Dumitraşcu (9 ani).

Frumuseţea, bunătatea şi hărnicia câştigă întotdeauna în universul mic al înaripatelor bâzâitoare. Margaretele, Macii, Fluturii, Greierii şi alte fiinţe delicate sunt câteva dintre personajele cărora Valeriu Anania le împrumută comportamente specific umane. Acest univers de poveste pentru cei mici dar şi pentru cei mari, reuşeşte să bine dispună cu replicile pline de haz, să surprindă cu jocul scenic exploziv, să încânte cu ritmurile melodice special concepute pentru aceasta. „Păhărelul cu Nectar”  nu este doar un spectacol pentru copii, este un spectacol memorabil ce îi va încânta şi pe cei mici şi pe cei mai mari; este un spectacol inedit pentru întreaga familie.

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/pQMMH5 I 0727.703.703

Bilete disponibile aici, https://goo.gl/7TQv6L.