COLONELUL SI PASARILE in stagiunea Teatru la TVR

Teatrul Coquette va invita si va asteapta vineri 2 septembrie la ora 20.30 la spectacolul „Colonelul si Pasarile” de Hristo Boytchev in Gradina TVR, intrarea Ermil Pangrati, nr. 8 – 10 in cadrul stagiunii „Teatru la TVR”. Spectacolul premiat international cu premiul pentru „Cel Mai Bun Spectacol Strain” la Festivalul INternational de Teatru „Novo Drama” din Shumen, Bulgaria revine dupa vacanta de vara proaspat.

Vino sa vezi ce se intampla cand in curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniforme militare. Acest mare eveniment pentru cei cativa nebuni le schimba total viata. Un intreg sir de coincidente este interpretat ca un semn divin si speranta lor de evadare creste de la o zi la alta. Odata cu primirea uniformei militare „Colonelul” revine la viata. Cum instruieste el o trupa de nebune ca sa devina o adevarata armata? colonel 5

O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Colonelul (Cristian Dumitru) împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent) –  Nina si Mata Hari (Ruxandra Balasu), una care suferă de delir mistic – Teresa (Celina Nitu) și una care se crede extrem de mică – Meral Romska (Alexandra Gabriela Nita) hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strassbourg ca să devină detașament ONU. Ei pleaca insotiti de Doctorita (Iulia Carnaru).Colonel 2

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din strada Calea Călărași, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00, on-line sau pot fi cumpărate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului începând cu ora 19.30.

Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro. Biletele pot fi achiziționate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Cristian Dumitru, Celina Nițu, Alexandra Gabriela Niță și Iulia Cărnaru

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța13996092_583094751870585_2163760579214278331_o

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro