Bucureştiul ar trebui salvat de Nicuşor Dan!

de Mitică Chirigiu

Tatăl „reînvierii” tradiţiei corturilor electorale, Nicuşor a furat startul campaniei cu mult înaintea celorlalţi candidaţi.

Un personaj şters şi artificial ca Nicuşor a avut nevoie de o promovare agresivă  pentru a se face cunoscut în masa de anonimi lansaţi de celelalte partide.

Nu vrem să ne ducem în ridicol şi să facem o estimare a costurilor totale (structura metalică, asamblare, printare bannere laterale în două etape etc.), finanţarea lui Nicuşor fiind la fel de transparentă ca şi carisma acestuia. Cel mai probabil este vorba de o sumă cu multe zero-uri…

Ipocrizia situaţie este următoarea: un ong-ist efervescent care se lupta pentru salvarea capitalei din ghiarele mafiilor imobiliare ce distrugeau parcuri şi cladiri de patrimoniu, care se bătea pentru piste de biciclişti şi spaţii pietonale largi, dar şi pentru decongestionarea traficului (ca în melodia Şefu` a lui Andrieş: suplu durduliu, ferm dar maleabil) – Nicuşor ne-a sufocat trotuarele cu corturile sale.

Daca e să măsurăm la pas, un cort, avem laturile de aproximativ  3×3 metri, adică 9 mp per structură. Tinând cont că în toate intersecţiile importante a fost montat cel puţin câte un cort cu Nicuşor, din aproximativ 434 intersecţii semaforizate ce aparţin PMB, rezultă un minim de 3900 mp o cupaţi de mufarina lui Nicuşor.

Până să ne salveze, Nicuşor ne sufocă!

IMG_3818 IMG_3823IMG_3817