Recent s-a lansat candidatura doamnei Clotilde Armand din partea USB, partidul lui Nicușor Dan.

Recent s-a lansat candidatura doamnei Clotilde Armand din partea USB, partidul lui Nicușor Dan. Fostă directoare a Gaz De France Suez Bucuresti, apoi Director of Innovation and New Markets GDF Suez la Paris, Clotilde a inovat un nou proiect pentru București: plaja urbană.

O vedeți  pe malul lacului Străulești, viitoare plajă, actual fundal foto cu săraci. Săracii vor fi curățați și în locul lor vor veni niște plaje pentru oamenii care știu să aprecieze un Mai-Tai. Este un proiect demn de o familie care vine „de la o staţiune balneară burgheză” din familia contelui de Champs de Saint-Leger.

Din descrierea ei: ”Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger. Dar sunt și românca prin “adopţie”, căsatorită cu matematicianul Sergiu Moroianu, cercetător la Academia Română.”