Zicala, „politica e o curvă”, merge perfect aici.

[CAPCANĂ] După gafa monumentală a candidatului lor la Primăria Capitalei, Cristian Bușoi , PNL s-a gândit că vrea să ciupească niște voturi de la oamenii revoltați și a trântit-o: vrea alegerea primarilor în 2 tururi!

Este absolut penibil ce fac Gorghiu, Blaga și restul PNL-ului mare. Jignesc inteligența electoratului, care ține bine minte că acum aproape un an, când Coaliția Politică fără Bariere se lupta să obțină alegera primarilor în 2 tururi, PNL nici n-a vrut să audă. Pe atunci, PNL prezida comisia parlamentară pentru legile electorale și era pe blat cu PSD.

Zicala, „politica e o curvă”, merge perfect aici. Da, vrem alegerea primarilor în 2 tururi, dar nu că s-a sucit PNL acum, ci pentru motivele expuse în apelul Politică Fără Bariere .

Nu vă lăsați păcăliți de partidele mari și corupte. Au simțit că nu-s favorizate în anul ăsta electoral și ar face orice să pui ștampila pe ele. Vremea lor a trecut și nu mai credem în schimbări bruște de opinie. Toate partidele vechi sunt aceeași mizerie, e vremea proiectelor noi.