Guns N’ Roses, pe scenă mai devreme decât anunțaseră inițial

Trupa rock Guns N’ Roses va susține două concerte înaintea festivalului Coachella din California, festival la care își anunțaseră inițial revenirea pe scenă în formula consacrată, la mai bine de două decenii de la despărțirea dintre solistul Axl Rose și Slash & Company, scrie AFP.

Guns N’ Roses a anunțat la începutul lunii ianuarie că se va reuni la festivalul Coachella, prilej pentru interpretul Axl Rose și chitaristul Slash să urce din nou pe aceeași scenă, pentru prima oară după 23 de ani.

Grupul a anunțat marți pe site-ul oficial de internet că va susține concerte la 8 și 9 aprilie pe stadionul T-Mobile care se va deschide în Las Vegas. Aceste două reprezentații, însă, pot ‘fura’ din atractivitatea spectacolului vedetă de la festivalul californian din luna aprilie.

Guns N’ Roses domina scena muzicală mondială la sfârșitul anilor ’80 cu ‘Appetite for Destruction’, care rămâne în continuare cel mai vândut album la debut al unei trupe americane. Membrii formației au cântat ultima dată împreună în 1993 în Argentina la finalul turneului „Use Your Illusion”.

Rockerii din Los Angeles au primit numeroase oferte financiare de multe milioane de dolari de-a lungul celor două decenii pentru a cânta din nou împreună.

http://www.agerpres.ro/