Jam-ul continua! Urmatorul va fi JOI 5 noiembrie, tot ‘La Scena’.

Jam-ul continua! Urmatorul va fi JOI 5 noiembrie, tot ‘La Scena’.

Quartet-ul care va deschide serile si va incalzi atmosfera de inceput este format din Catalin Milea (instrumente de suflat), Alex Man (ghitara), Razvan Cojanu (contrabas) si Iulian Nicolau (baterie).

Dupa recitalul de deschidere, veti putea auzi si vedea si alti muzicieni ‘titraţi’ sau nu, artisti cunoscuti sau mai putin cunoscuti, studenți sau elevi la facultăți ori licee de muzică. Sunt invitați să participe toți cei care vor să experimenteze creativitatea jam session-ului, cărora sperăm să li se alăture și alți artiști din alte sfere, precum dansatori, hip-hop artists, actori, etc.

TOTI SUNTETI BINEVENITI!

Inca incepand din 2014, atmosfera CREMA DE JAM a fost deosebita de alte seri de muzica live din Bucuresti, fie ca sa canta funk, jazz sau hit-uri celebre readaptate instantaneu. Bazata pe spontaneitate, improvizatie, ad-hoc, este seara în care este celebrată prietenia dintre muzicieni și bucuria de a face muzică împreună. Crema de Jam ii incanta atât pe cunoscătorii genului, dar și pe cei care doresc să inceapa sa cunoasca pulsul jazzului așa cum s-a născut el la început de secol 20 în New Orleans, Chicago, New York, prin jam-session, interacțiune și comunicare.

Artist support fee: 20 ron