O cale spre cunoasterea sinelui: Atelier de scriere terapeutica

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand din  11 octombrie, de la ora 11:00, la Atelierul de scriere terapeutica: O cale spre cunoasterea sinelui , sustinut de Mario Barangea.

Ce este scrierea terapeutica? Nimic altceva decat un instrument de auto-evaluare. Explorarea sinelui prin scris. Materialul fundamental de lucru este propria persoana, in limitele discretiei confesive.

Emotiile puternice sau starile afective de orice natura se elibereaza prin arta in general, prin scris in special. Prin ghidaj, fie el si minimal, expresivitatea scrierii isi regaseste forta si valabilitatea. Detectarea unor motive, teme, simboluri personale nu are cum sa nu determine o atitudine de optimizare si cunoastere.

La fiecare dintre cele 5 intalniri ale atelierului vom exersa scrierea unei nuvele cu accentul pe structura a scriiturii si concepere de personaj. Ce incepem in prima sedinta, terminam in ultima. Sa nu ne facem probleme in privinta „talentului”, „disponibilitatii creative” sau stapanirii cuvintelor potrivite. Nimeni nu are acces la aceste lucruri fara exercitiu. 🙂

Scriere terapeutica

Lector: Mario Barangea

Data incepere: 11 octombrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, sambata

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro