Atelier de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes

1

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de sambata 17 mai, de la ora 11:00, la Atelier de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes cu Iulia Ivanov.

De la palme transpirate la voci tremurande, prezentarea in public poate fi terifianta uneori. Dar in ultima vreme a devenit o abilitate esentiala atat in lumea afacerilor, cat si viata de zi cu zi. Ne-am dori sa atenuam o parte din acest stres prin retete sau pastile magice.

Demostene este cel caruia destinul i-a harazit sa devina unul dintre ce mai mari oratori, cu toate ca nu a fost un vorbitor innascut. Era balbait si se spune ca obisnuia sa vorbeasca tinand pietricele in gura pentru a remedia defectul. Pentru a-si pregati discursurile in scris avea nevoie de luni de zile. Apoi le repeta in fata oglinzii, ca sa studieze toate efectele, chiar si ale mimicii.

Si nu este singurul exemplu de acest fel. Multi dintre cei care au devenit oratori celebri, la inceput au dat dovada de timiditate si erau aproape paralizati de trac in fata oamenilor.

Morala: Abilitatea de a vorbi in public nu este un har cu care au fost inzestrati doar cativa alesi. Oricine isi poate dezvolta acest talent, daca are dorinta sa o faca.

Atelierul este interactiv si binevenit pentru debutanti, dar si pentru persoane care si-au antrenat abilitatile de prezentare si au dobandit experienta in acest domeniu.

Agenda propusa este structurata astfel:

Actul 1 – Persoanele capabile sa comunice eficient sunt la mare cautare

Actul 2- Fabrica de prezentari

Actul 3- Artificiile unei prezentari

Actul 4- Zidurile unei prezentari

Actul 5- Practica, mama invataturii!

Cele 5 acte formeaza un minighid presarat cu informatii si instrumente care pot pune bazele formarii abilitatilor necesare.

La sfarsitul cursului veti putea sa:

  • Definiti caracteristicile unei prezentari de succes
  • Identificati principiile cheie ale unei prezentari de succes
  • Recunoasteti avantajele livrarii unei prezentari de succes
  • Puneti in practica tehnicile invatate, cu usurinta!

Lector: Iulia Ivanov

Data incepere: 17 mai  2014;

Ora curs: 11:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, sambata

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro