trezim copiii: ne-am întors pe Libertăţii

Am făcut o pauză; pur şi simplu nu ne-au mai ieşit în drum cerşetorii care îşi exploatează copiii. Dar acum, că a venit primăvara, avem şi noi timp de umblat prin oraş – aşa că vedem cazuri iar.

Şi începem cu un caz clasic: anume acela de pe bulevardul Libertăţii, din faţa magazinului „Attitude Collection” – chiar, ce-o avea de zis magazinul? Aici, în 2013, am văzut-o în patru-cinci rînduri cerşind pe femeia asta; numai DGASPC Sector 4 nu a văzut-o deloc.

Vineri, pe 14 Martie, la ora 8 şi un sfert, femeia era aici – cerşind cu băieţelul.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.