Masini de fite si femei in 1974

 

Avem o prima imagine propusa de unul din vizitatorii site-ului. Fotografia este realizata de Cristian Malide in vara anului 1974 la Intercontinental cu vedere spre Piata Universitatii. Este interesant ca surprinde foarte bine contrastele din acea vreme (prezente si astazi in multe cazuri). In stanga, parcate in fata Inter-ului avem masini de fite, straini cu bani si femeile din dotare iar in partea dreapta in departare cateva automobile modeste ale localnicilor si autobuze populare. Fotografia originala ar fi putut cuprinde mai mult din piata, inclusiv vechiul bloc Dunarea distrus de cutremurul din 1977. Din pacate (lucru des intalnit la aparatele de fotografiat din perioada) o parte din cadru a fost suprapus pe cadrul urmator. Chiar si asa fotografia ramane un document important. Cadrul original ar fi putut cuprinde mai mult din piata, inclusiv vechiul bloc Dunarea. Dar chiar si asa fotografia ramane un document important. Avand in vedere un articol recent, nu pot rata o astfel de analogie. Diferenta este de 30 de ani. Nu in ultimul rand vreau sa va reamintesa ca puterea acestui site nu poate consta decat in contributiile voastre. Am gasit foarte mule fotografii remarcabile in albume de familie, este pacat sa ramana acolo. Ne putem bucura cu totii de ele.Univeristate

Avem o prima imagine propusa de unul din vizitatorii site-ului. Fotografia este realizata de Cristian Malide in vara anului 1974 la Intercontinental cu vedere spre Piata Universitatii. Este interesant ca surprinde foarte bine contrastele din acea vreme (prezente si astazi in multe cazuri). In stanga, parcate in fata Inter-ului avem masini de fite, straini cu bani si femeile din dotare iar in partea dreapta in departare cateva automobile modeste ale localnicilor si autobuze populare.

Fotografia originala ar fi putut cuprinde mai mult din piata, inclusiv vechiul bloc Dunarea distrus de cutremurul din 1977. Din pacate (lucru des intalnit la aparatele de fotografiat din perioada) o parte din cadru a fost suprapus pe cadrul urmator. Chiar si asa fotografia ramane un document important.

Fotografia originala ar fi putut cuprinde mai mult din piata, inclusiv vechiul bloc Dunarea. Dar chiar si asa, ramane un document important.Cadrul original ar fi putut cuprinde mai mult din piata, inclusiv vechiul bloc Dunarea. Dar chiar si asa fotografia ramane un document important.
Avand in vedere un articol recent, nu pot rata o astfel de analogie. Diferenta este de 30 de ani.Avand in vedere un articol recent, nu pot rata o astfel de analogie. Diferenta este de 30 de ani.

Nu in ultimul rand vreau sa va reamintesa ca puterea acestui site nu poate consta decat in contributiile voastre. Am gasit foarte mule fotografii remarcabile in albume de familie, este pacat sa ramana acolo. Ne putem bucura cu totii de ele.