AntiTarget

 Retarget, cam toată lumea știe ce face și cum funcționează, dar aici este și un studiu de caz, pentru a putea explica mai bine. Acuma vine AntiTarget: și anume: determina potențialul tău client unic, căruia i se va afișa reclama ta.

Sa presupunem, ca tocmai iți lansezi un magazin online, sau doar vrei ca pe blogul tău sau pe pagina ta indiferent de numele ei, sa ai mai multi cititori/vizitatori unici care sa facă cunoștință, fie cu produsul, fie cu articolele tale.

Pasul1: Implementezi codul de la etarget, care marchează, fiecare vizitator a paginii tale cu un identificator.

Pasul2: Lansezi campania prin Etarget, unde iți promovezi oferta sau articolul pe paginile partenerilor care găzduiesc codul etarget de reclama. (Exemplu) Folosind AntiTargeting tool, poți sa targetezi reclama ta, celor care nu au vizitat pagina ta în ultime 30 de zile. (parametrul de zile este variabil, și stabilit de tine)

Pasul3: Etarget, îți activează, un manager de cuvinte cheie, care generează cuvintele în funcție de produsul promovat

Pasul4: Etarget activează generatorul automat de ad-uri, care crează ad-urile, bazat pe un feed Rss sau Html in Api-ul de la Etarget.

Dacă preferi o explicație mai simpla: (pentru ca îmi place sa ofer astfel de exemple) : Ai Pub-ul tău preferat, unde seara după munca ieși cu prietenii, dar tot timpul vezi aceleași personaje. AntiTarget iți aduce 1 persoana noua în pub-ul respectiv poate fiecare 10 minute.

Sau, arată reclama ta doar acelui utilizator al internetului, care până în acel moment, nu a văzut reclama ta.

Ți-am dat un motiv bun de a folosi AntiTarget ?

DE LA IVO BOBAL!