2012 – doar doi ani până la sfărșitul sfărșitului lumii … sau nu

2012 – doar doi ani până la sfărșitul sfărșitului lumii

Pe 21 decembrie 2012 vom trece prin grele încercări: calendarul mayaș se termină, planetele se vor alinia iar Pământul va fi vizitat de planeta Nibiriu. Toate cu efect catastrofal asupra planetei noastre… Sau nu.

Vino să vezi de ce ziua de 21 decembrie 2012 va fi o zi normală, pentru unii mai bună iar pentru alții nu.

A doua tema discutata va fi:
Aselenizările –  cum știm că americanii au ajuns pe Lună

Imaginea neclară de pe micile ecrane ne arată un astronaut ce pășește pentru prima oară pe solul unui alt corp ceresc în afară de Pământ. Miliarde de oameni stau cu sufletul la gură așteptând descrierea lui Neil Armstrong pe măsură ce pășește prin praful selenar. Contactul cu solul s-a produs și este oficial: omul a ajuns pe Lună!

„Un mic pas pentru om dar unul mare pentru omenire” spune Armstrong în timp ce omenirea aplaudă. Și totuși în prezent nimeni nu mai crede în aselenizări. Se spune că totul a fost regizat și filmat într-un studio, pentru că era imposibil să se ajungă pe Lună.

Toate afirmațiile „anti-aselenaziștilor” pot fi demontate cu un efort minim, trebuie doar să vrei.

Vino să vezi de ce steagul american poate flutura pe Lună, de ce umbrele nu sunt paralele și dece nu se văd stele în fotografiile astronauților. În plus vei vedea cum se deplasa vehiculul lunar și imagini extraordinare de pe satelitul nostru.

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/2012-doar-doi-ani-pana-la-sfar%c8%99itul-sfar%c8%99itului-lumii-sau-nu/