Un nou program educațional marca The President, Sanatate prin aqua gym

 

Marți, 14 august, The President Pool & Lounge lansează proiectul “Sanatate prin aqua gym”, un program educațional care și-a propus educarea publicului larg în ceea ce privește beneficiile din domeniul sănătății pe care le aduce gimnastica acvatică.

Lansarea proiectului va avea loc pe 14 august, de la ora 11.30, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President și va cuprinde o prezentare a transformărilor pe care le aduce în corp practicarea aqua gym și un antrenament de gimnastică acvatică realizat de instructorul Eduard Bălăiță.

Proiectul de educație în domeniul sănătății este ințtiat și derulat de Centrul de Evenimente The President, prin The President Pool & Lounge, în perioada 14 august – 15 septembrie.

Ca parinte a trei copii, știu cât sunt de importante sportul și miscarea în aer liber pentru menținerea sănătății întregii familii; prin lansarea acestui proiect educațional din domeniul sănătății ne străduim să venim în sprijinul tuturor celor interesați de menținerea stării de sănătate prin mișcare, punându-le la dispoziție antrenamente de aqua gym fără costuri splimentare. Practic, toti abonații noștri beneficiază de intrare gratuită la ședințele de aqua gym, iar cei ce nu au abonament pot participa plătind intrarea obișnuită la piscină (30 lei)”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Despre „Sănătate prin aqua gym”

Proiectul de educare și promovare a sănătății prin mișcare cu titlul ”Sănătate prin aqua gym” se desfășoară în perioada 14 august – 15  septembrie 2018 și și-a propus să promoveze beneficiile aduse sănătății de gimnastica acvatică, printr-o serie de prezentari și sedinte de aqua gym desfășurate la The President Pool & Lounge, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

La activitățile desfășurate în cadrul proiectului sunt invitați să participe iubitori ai activității in aer liber, mămici, copii peste 14 ani, abonați ai The President Pool & Lounge, clienți, jurnaliști și public larg.

Abonații The President Pool & Lounge beneficiază de participare gratuită la toate prezentările și ședințele de aqua gym.

Proiectul „Sănătate prin aqua gym” este sprijinit de 11 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IneditTV, Mujer, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA, fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane. Este Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

Despre The President Pool & Lounge

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un grup special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

The President Pool & Lounge oferă servicii de 5 stele în acest sezon estival: dușuri interioare și exterioare cu apă caldă, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri și umbrele de soare incluse în preț, tarife reduse pentru elevi și studenti, abonamente de sezon la prețuri speciale.

Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) și o piscină cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie .

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)