Cum ne vom pierde țara?

La începutul anilor 1920, Ion I.C.Brătianu  – primul ministru de atunci al României, a ales o manieră insolită să adreseze un mesaj tinerilor. În povestea noastră au fost elevii liceului Sf.Sava din București iar momentul ales: deschiderea noului an școlar. Politicianul a intrat în fiecare clasă a liceului însoțit numai de directorul liceului(și nu de o pletoră de politruci și inspectorași obedienți cum se întâmplă azi) și a adresat tinerilor de atunci următorul mesaj: „Generația mea a avut un ideal: să înfăptuiască Romania Mare! Și acum o avem! Generația voastră trebuie să învețe și să lupte să o păstreze. Acesta să fie idealul vostru!”

Vi-l puteți imagina pe Traian Băsescu intrând într-o clasă de liceu pentru a vorbi tinerilor despre un ideal în viață? Duplicitarul Traian Băsescu și camarila lui de obedienți șantajabili au un alt ideal: acela de a distruge România iar mesajul său către tineri a fost îndemnul de a-și părăsi țara!

Cum se poate distruge o țară? Nu vă gândiți la un conflict armat intern sau la vreo agresiune externă. România este suficient de bine articulată pentru a funcționa un astfel de plan. Atunci s-a trecut la planul B în trei variațiuni. Cuiva, asta este foarte clar, îi trebuia un personaj șantajabil, fără scrupule, agresiv și insensibil cu propria-i familie, personaj căruia să i se confere multă putere. Iar cu această putere, respectivul lider politic să-și construiască o camarilă de derbedei politici, care să-i semene. Dar ați observat un amănunt? Cel din umbră a ales un lider „însmenat”, cu un handicap vizibil:astigmatism. Un persoanj care îi urăște pe cei normali și de aceea, mâna dreaptă a liderului este tot un marginal al lumii normale: un prim ministru bolnav de nanism hipofizar! Un pitic care la rândul său îi urăște pe cei normali. Și apoi au pus în practică idealul politrucului Aurel Baranga și anume, au acceptat în camarila lor români, cu condiția să fie proști și cât mai mari lichele!

Apoi, un al doilea amănunt trecut sub tăcere dar foarte important pentru Cel din umbră este următorul: mulți dintre membrii guvernului României sunt penticostali, baptiști, sau din alte secte neoprotestante! Și Emil Boc este neoprotestant! Ce spune oare prolificul într-ale mercantilismului, mult prea tânărul patriarh al României, Daniel? Cum își apără el turma dezorientată de foamete și sărăcie, ca păstor șef? Sau poate că și-a vândut turma pentru micile bucurii ale unei vieți îndestulate? Deoarece este foarte posibil ca într-o Românie regionalizată și apoi dezmembrată, neoprotestanții să poată „exploda” demografc mai eficient.

Revenind avem o camarilă de estropiați care a primit o misiune: distrugerea sistematică a
României!

Foarte puțini știu faptul că o țară poate dispărea prin plictiseală, lehamite, dezamăgire, resemnare, lipsă de reacție. Traian Băsescu a „lucrat„ la asta în cele două mandate. Dezbinând toate categoriile sociale și alimentând conflicte, nu inter-etnice ci inter-profesionale(pacienți împotriva medicilor, elevi și părinți împotriva profesorilor, oameni obișnuiți împotriva funcționarilor etc) camarila băsesciană a creat o atmosferă rarefiată unde abia se mai poate supraviețui. Iar atunci când oxigenul se risipește nu mai poți fi atent la  modificările din peisaj.

În mometul de față România se contractă, se află în pragul imploziei sociale. România se prăbușește lent, în interior pregăindu-se explozia finală. Și această explozie finală va avea ca rezultat dezmembrarea teritorială a țării. Iar acum intrăm în etapa a doua a planului cu trei variațiuni: contractarea adminstrativă. Foarte ușor de realizat într-o societate dezbinată, umilită, redusă la tăcere și transformată într-o magmă lipsită de reacții, insensibilă la nevoile celuilalt.

Aici trebuie să introducem un avertisment care vine din istorie: România a suferit comtratări administrative numai sub regim de dictatură. În 1939 și 1950. Regele Carol al II-lea și camarila sa de obedienți politici(de mare nivel cultural totuși față de maimuțoii și mardeiașii politici de azi) a împărțit pentru prima oară România în regiuni. Bucureștiul făcea parte din regiunea «Bucegi», care, alături de județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Teleorman, Vlașca(azi Giurgiu) și Ilfov, mai cuprindea și, atenție, județele Trei Scaune(azi Covasna) și Brașov! Regele Carol al II-lea a eliminat administrativ  orice formă de iredentism maghiar. În centrul Transilvaniei se afla regiunea «Mureș» formată din județele: Mureș, Ciuc și Odorhei(azi Harghita), dar și județele majoritar românești Alba, Sibiu și Făgăraș(jumătatea de vest a județului Brașov de azi). Și apoi, la 1939 nu au fost desființate nici județele și nici plășile din interiorul județelor. În toamna anului 1940, după căderea regimului carlist au dispărut și regiunile sale. Regimul comunist de la începutul anilor 1950, când ne aflam sub ocupație sovietică, a împărțit România, din nou, în regiuni. Cu acest prilej apare în interiorul țării, regiunea autotnomă maghiară, deoarece în partidul muncitoresc român de atunci, se aflau mulți etnici maghiari cu o foarte mare influență la Moskova. Aici va trebui luată în calcul influenta comuntitate khazară, de origine turanică, origine pe care o au atât maghiarii cât și secuii. Dar aceasta este o altă poveste, deși nu foarte îndepărtată de aceea a articolului de față. În regiunea autonomă maghiară a anilor 1950, cetățenii României intrau cu un act special eliberat de autorități. Era vremea când Brașovul se numea «Orașul Stalin». Nicolae Ceaușescu readuce România la tradiția județelor în anul 1968 anulând și regiunea autonomă maghiară. A fost semnul că românii preluaseră puterea și influența în Partidul Comunist.

Astăzi se încearcă regionalizarea României prin decizie unilaterală ceea ce este un semnal clar de dictatură însă Traian Băsescu și camarila lui derbedei politici nu reprezintă puterea ci numai instrumentul ei! Îndată ce  se va contura zona zisă a Ținutului Secuiesc va urma desprinderea acestei zone din România și transformarea acestui ținut într-o citadelă ideologică folosită pentru ruperea și altor părți din România. Acest din urmă pas este a treia variațiune a planului, și care este foarte aproape.

Și un altim avertisment: Romania este ultima piatră de încercare pentru linia neconturată pe deplin a graniței trasată de Samuel Huntignton. Acestui proiect i-au căzut victmiă două sate federaleȘ Yugolsavia și Ceholsovacia. Până și URSS a „renunțat” strategic la republicile sale, în așteptarea unei eventuale re-trasări de frontieră cultural-ideologică. Căci Planul Huntington a mai însemnat și apariția statelor baltice independente. Pentru România, un astfel de plan nu va reuși decât prin trădarea unora din interiorul cetății, trădători care mai întîi vor dezbina și înfometa locuitorii cetății pentru ca apoi, profitând de degringoladă sau lehamitea celor mulți, să deschidă porțile asediatorilor. Acesta este Traian Băsescu: un trădător fără scrupule, însă destul de grăbit în trădarea sa. De aceea nu poate nici să păcălească la nesfârșit un popor întreg și nici să finalieze vreunul din planurile sale decât prin forță. Iar acestei agresiuni mizerabile trebuie să i se răspundă prin revolta imedată și fermă a poporului român umilit și trădat iar derbedeii politici eliminați din peisaj fără remușcări.

adrian majuru